Livro digital Biologisch Telen in Stripvorm - Dutch Edition

Biologisch Telen in Stripvorm - Dutch Edition — Ebook

Autores : Denis Pic Lelièvre, Karel Schelfhout, Michiel Panhuysen
Publicação : 27/07/2020
Idioma : Nederlands
Páginas : 128
Editora : Mama Editions
Coleções : Graphics
ISBN : 9782845943629
Categorias : Natureza / PLANTAS / GERAL, Jardinagem / TÉCNICAS, Natureza / ECOLOGIA

De Bijbel van de hedendaagse biologische teelt in stripvorm. Uiteindelijk spreken treffende illustraties boekdelen.

Welkom bij een ecologisch uitgebalanceerde teeltwijze! Met veel humor en bijzonder uitgebreide details laat dit boek je zien hoe er milieuverantwoord kan worden geteeld en getuinierd.

Het leert je alles over humus, teelt en de beestjes en praktijken die ten goede komen aan planten én aan de planeet -praktijken die zijn gericht op de teelt van smakelijke en gezonde groenten en fruit. En van prachtige bloemen.

Bokashi- of biodynamische compost, permacultuur, beregening, bioponics en diverse andere begrippen worden duidelijk in beeld gebracht en helder uitgelegd.

Met de illustraties van Pic, gebaseerd op het werk van Karel de Tuinman, wordt de essentie van het tuinieren getroffen, namelijk plezier! Allereerst het plezier van het lezen. En daarna het plezier van de teelt, het zien van groei, het oogsten, proeven en tot slot het plezier van de wetenschap dat je de aarde beschermt.

Dit handboek, vol innovatieve strategieën en beproefde adviezen, maar ook veel humor, is een must voor alle milieubewuste telers en tuinders.

Denis Lelièvre, ook bekend als ‘Pic’, is illustrator, beeldhouwer, schrijver van strips én tuinder.
Biologisch Telen in stripvorm, vrij bewerkt naar The Organic Grow Book van Karel Schelfhout & Michiel Panhuysen.

Karel Schelfhout is al meer dan dertig jaar een autoriteit op het gebied van tuinbouw. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de verbreiding van de hoogwaardige tuinbouwtechnieken die in Nederland zijn ontwikkeld, en heeft uiteindelijk gekozen voor de biologische teelt.

Michiel Panhuysen, een journalist die publicaties in verschillende talen op zijn naam heeft staan, is gespecialiseerd in de biologische landbouw en stedelijke tuinbouw.

« Dit stripverhaal is werkelijk ongelooflijk... Een methode die alles duidelijk maakt! Als je dit beeldverhaal leest, kun je de tuin opnieuw uitvinden. »

France 5

« Feestelijk, humoristisch en energiek handboek voor het telen van gave groenten en bloemen. »

deVolskrant

Detalhes do livro digital

Formato de arquivo Proteção Serviços 7switch
PDF sem proteção sem serviço
Versão Web sem serviço

Comentários

21,99 USD