MiDtania (Mytania)

BERGEN, Menneskehetens tilfluktssted

Auteur : Bernard Afflatet (Auteur)
Publication : 26/04/2018
Langue : Norwegian Bokmål
Éditeur : Les éditions du 38
Collections : Collection du Fou
ISBN : 9782374534718
Catégories : Fiction / Science Fiction / Général, Fiction / Science Fiction / Voyage dans le temps

Chris Nolan kommer tomhendt tilbake på jorden - han har utforsket universet i tolv år, på leting etter sivilisert liv, bare ledsaget av Juliet, et datasystem som brukes til pilot, og hjelp for ham i hverdagen. I mellomtiden har sju århundrer forløpt på vår planet, som har blitt fremmed for ham, siden kontinentene og landene har forflyttet seg. Verden er helt ustyrlig, og hverken ruiner eller spor av menneskeliv finnes fremdeles.

Hvor er Dubais International Aerospace Base blitt av? Hvorfor har menneskeheten forvunnet? Finnes det overlevende? Hvor gjemmer de seg? I fortvilelse drar Chris på leting etter sine likemenn.

Chris og Juliet danner et enestående helt/maskin-par. De er to fornuftstridige «individer», den ene asosial og den andre som, selv om den er kunstig, gjør seg uunnværlig for denne ensomme og tause mannen.

I løpet av fortellingen gir tilbakeblikk oss muligheten til å følge kaptein Nolans, og partneren Claires, fortid, og til å forstå tragediens utvikling.

Denne opplevelse- og eventyrromanen, i en postapokalyptisk robinsonadedrakt, stiller spørsmål ved sivilisasjonens og Menneskets begrensninger, og Mennesketens uunngåelige ensomhet. Fortellingen oppfordrer oss til å dyp grubling, når man ser at det menneskelige eventyret må ledsages av fremskritt... Men til hvilken pris?

Détails du livre numérique

Format de fichier Protection Services 7switch
ePub Tatouage Aucun
Mobipocket Tatouage Send-to-Kindle
Version Web Aucun
7,99 USD