UNAVAILABLE Electronic book Ketterää kehitystä

Ketterää kehitystä — Ebook

Tämä kirja on sinulle, jos tunnet jo sellaiset ketterän ohjelmistokehityksen perustermit kuten agile, lean, inkrementti, sprintti, itseorganisoituminen ja refaktorointi. Olet jo perehtynyt johonkin ketterään menetelmään ja tiedät perusprosessin, jolla ketterä projekti voidaan vetää läpi tai ketterää prosessia voidaan ylläpitää.

Miten toimit, kun asiakas ei olekaan ketterä? Kun henkilöstö ei olekaan itseorganisoituvaa? Kun henkilöstö onkin ketterämpää kuin johto? Kun ketterien toimittajasopimusten tekeminen on tuskaa? Kun järjestelmän testaus ei mahdu sprinttiin? Kun asiakas muuttaa vaatimuksia kesken sprintin? Kun onkin useampia tiimejä?

Jatkatko valitsemallasi menetelmällä? Kokeilet summamutikassa jotain uutta? Tai luet tämän kirjan ja valitset paremman suunnan.

Suomalaisten huippuammattilaisten laatima teos tarjoaa runsaasti hyödyllistä, käytännöllistä tietoa, jota et löydä muista kirjoista.

Tekijöiden kokemuksesta ja osaamisesta ammentava kirja sopii kaikille tietotyöntekijöille, jotka ovat jo ketteriä tai ovat tulossa ketteriksi. Teoksesta on hyötyä myös jokaiselle alaa opiskelevalle.

Offer details

File format Protection 7switch's services
ePub Watermark None
Mobipocket Watermark Send-to-Kindle
Web version None

Comments

Unavailable